Klubblokal

Vi som bor på gården har tillgång till en klubblokal som vi kan hyra för privat bruk – till exempel fester och möten. Lokalen hyrs däremot inte ut för affärsverksamhet, bland annat därför att det skulle innebära mer administration för föreningen.

Det kostar 200 kronor per tillfälle (dvs per dag) att hyra lokalen. Du som hyr ansvarar för att reglerna för lokalen följs – se längst ner på den här sidan. En depositionsavgift om 500 kr tas ut för att täcka föreningens kostnader om lokalen inte städas ordentligt eller om den missköts på något annat sätt medan du är ansvarig för den. Avgiften får du tillbaka när du återlämnar nyckeln. Hyran betalar du i efterskott – Arcada skickar en räkning.
Du kan hyra lokalen när som helst utom efter kl 18.00 på midsommarafton, nyårsafton och valborg, på grund av den högre risken att få påhälsning av objudna gäster dessa tre kvällar.
Vill du hyra klubblokalen – skicka ett mejl till angelina dimiter-taikon@plommongarden.se. Du kan också mejla om du har frågor eller synpunkter om lokalen.

Regler för klubblokalen

Ansvarig:
Angelina Dimiter-Taikon